Milestone - Näytteiden seuranta

Milestone - Näytteiden seuranta

MileWATCH

MileWATCH on 24/7-valvontajärjestelmä, jonka avulla Milestone-yksiköitä voidaan liittää, valvoa ja ohjata jatkuvasti ympäri vuorokauden. MileWATCH on Milestonen ratkaisu, millä voidaan parantaa bionäytteiden jäljitettävyyttä ja dokumentoida laboratorion eri prosesseja.

 

Ota yhteyttä

Lue lisää valmistajan sivuilta

R-Tracker

Manuaalinen kasettien skannaus on työläs, aikaa vievä ja virhealtis tehtävä, koska käyttäjän on skannattava kasetit manuaalisesti yksi kerrallaan histologisen prosessin vaiheiden seuraamiseksi. R-Tracker poistaa kaikkien telineen kasettien manuaalisen skannauksen automatisoimalla tämän prosessin kokonaan.

 

Ota yhteyttä

Lue lisää valmistajan sivuilta

T-Tracker

T-Tracker korvaa manuaalisen, tylsän, aikaa vievän ja virhealttiin kasettien skannauksen. T-Tracker on suunniteltu erityisesti parantamaan laboratorion tehokkuutta, optimoimaan työnkulkua ja säästämään käyttäjän aikaa. T-Tracker skannaa kokonaisen erän kasetteja sekunneissa säästäen käyttäjän aikaa ja estää mahdolliset virheet mitä voisi aiheutua manuaalisesta skannauksesta. T-Trackerin kanssa voidaan käyttää minkä tahansa muotoista kasettikoria.

 

 

Ota yhteyttä

Lue lisää valmistajan sivuilta

V-Tracker

V-Tracker on automaattinen seurantatyökalu, joka on suunniteltu yksinkertaistamaan ja nopeuttamaan biopsianäytteiden seurantaa. Järjestelmä kerää tehokkaasti näytesäiliön tiedot, mukaan lukien viivakoodit, QR-koodit ja muistiinpanot, ja yhdistää ne yhdeksi jäljitettäväksi kuvaksi varmistaen kattavan dokumentoinnin jokaisesta näytteestä. Kaikki kerätyt tiedot voidaan helposti tarkistaa Milestonen ainutlaatuisella MileWATCH-ohjelmistolla, mikä mahdollistaa näytteen saumattoman seurannan leikkaussalista anatomisen patologian laboratorioon.


 

Ota yhteyttä

Lue lisää valmistajan sivuilta

Ota yhteyttä:

Mobile: +358 400 782 787

info@sairtec.fi

Käyntiosoite:

Sairtec Oy

Höylääjäntie 7

18200 Heinola

Posti- ja laskutusosoite:

Sairtec Oy

Juornatpolku 21

FIN-18100 Heinola

Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi